Kompetencer.

Vi kan mange forskellige ting – og kan hjælpe din virksomhed med en bred vifte af opgaver. Skal du have løst en helt særlig opgave, og finder du den ikke på listen over vores kompetencer? Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi en god løsning.

Hjemmesider

Få en skræddersyet hjemmeside som gør besøgende til kunder. Din hjemmeside er din virksomheds ansigt udadtil, og den skaber kunder 24 timer i døgnet - også når du slapper af. Derfor er det vigtigt at have en hjemmeside som kan det dine kunder efterspørger.

Vi kombinerer din virksomheds strategi, målgruppe, mål, ønsker - og sammen skaber vi en hjemmeside som afspejler din virksomhed på den bedst mulige måde.

Vi skræddersyer alle hjemmesider til den enkelte virksomhed, og du er derfor sikret en hjemmeside i et moderne design, som ikke ligner alle andres. Hjemmesiden er responsiv, og virker naturligvis både på desktop, tablet og mobil.

Når hjemmesiden er lavet ejer du hjemmesiden 100%. Ingen skjulte gebyrer eller bindingsperioder. Vi hjælper dog gerne med både webhotel/hosting og vedligehold - men det er ikke et krav.

Vil du også have en hjemmeside som gør dine besøgende til kunder? Kontakt os her

Webshops

Få udviklet en proffessionel e-handelsløsning som skaber grobund for online vækst og størst mulig omsætning.

Hos Staal&Co. hjælper vi dig gerne i luften med dit online eventyr. Uanset om din webshop skal være din primære eller sekundære salgskanal, går vi 100% ind i din opgave og hjælper dig på vej. Vi har mange års erfaring med e-handel, og ved lige hvilke knapper vi skal trykke på, for at sætte ild til jeres vækst.

Vi skræddersyer din webshop, så den tager udgangspunkt i din målgruppe, dit produkt og dine visioner. Derved skaber vi en rød tråd igennem hele webshoppen, som skaber tillid mellem dine kunder og din forretning. Designet er professionelt og unikt tilpasset, så din e-handelsløsning ikke ligner andres. Dette hjælper din forretning med at skille sig ud.

Vi sætter din webshop op, så det hele bliver nemt for dig. Det betyder at vi opsætter integrationer til betaling-, regnskab-, og fragtsystem, så dine arbejdsgange bliver så automatiserede som muligt.

Du bliver oplært i systemet efterfølgende, så du helt selv kan varetage driften af din webshop. Du ejer din webshops 100%. Ingen skjulte gebyrer og bindingsperioder. Vi hjælper dog hellere end gerne med hosting og vedligehold efterfølgende.

Skal vi skabe en e-handelsløsning som sikrer dig størst mulig omsætning? Kontakt os her

Visuel identitet

En visuel identitet er din virksomheds ansigt udadtil, og en gennemarbejdet visuel identitet giver din virksomhed gennemslagskraft mod forbrugerne.

I en visuel identitet tager vi udgangspunkt i din virksomhed og din målgruppe. Vi sørger for at der skabes et unikt samspil mellem dit logo, typografi, farver, billeder, tone-of-voice og andre visuelle elementer.

Når vi udvikler en visuel identitet til din virksomhed, er der følgende med i "pakken":

 • Udarbejdelse af logo
 • Udarbejdelse af farvepalette
 • Udarbejdelse af tone-of-voice
 • Udvælgelse af typografi
 • Eksempler på billedstil
 • Eksempler på SoMe-posts og visualer
 • Skal vi tage et kig på din visuelle identitet? Kontakt os her

  Grafisk design

  Hos Staal&Co. er grafisk design = godt håndværk. Vi kombinerer vores æstetiske sans, kreativitet og teknik med dine budskaber - og sammen skaber vi grafisk design med noget på hjerte.

  Vi tager udgangspunkt i din målgruppe og hjælper dig med at formidle dit budskab på den bedst mulige måde. Vi sørger for at dit budskab skinner klart igennem - samtidig med at det ser godt ud.

  Vi tilbyder grafisk design af bl.a. logoer, kataloger, brochurer, foldere, blokke, visitkort og meget meget mere.

  Vil du høre mere? Kontakt os her

  Tryksager

  Tryksager i høj kvalitet med hurtig levering til en lav pris - lyder det interessant? Uanset om det er store eller små oplæg hjælper vi gerne din virksomhed i mål med jeres tryksag.

  Her er nogle af de ting vi kan trykke:

 • Visitkort
 • Blokke med logo
 • Plakater
 • Løsblade/flyers
 • Foldere, hæfter og brochurer
 • Skilte, bannere, roll-up bannere og beachflag
 • Og meget mere...
 • Skal vi tage et kig på din tryk-opgave? Kontakt os her

  Kan vi noget som du kan bruge?