Kontakt.

Skal vi give et uforpligtende tilbud på din opgave – eller har du blot spørgsmål? Vi har altid tid og er friske på en snak, så tøv ikke med at kontakte os enten pr. telefon, email eller chat.

Ring til os

61488054

Send en mail

hej@staalogco.dk

Svartid lige nu: Under 2 minutter

Start chat

Over 15 års erfaring

Mit navn er Kasper, og igennem 15 år har jeg arbejdet intensivt med hjemmesider, e-handel og grafisk design. Dette giver mig stor erfaring, og et kæmpe netværk, som kommer dig til gode når du er kunde hos mig.

Når du kontakter Staal&Co. er det mig du får fat i. Uanset om du ringer, sender en mail eller benytter vores chatfunktion.

Som kunde hos os er kommunikation, tillid og gensidig respekt nøgleord for succes.

Vi prioriterer at skabe gode kunderelationer, så vi sammen kan skabe grobund for din kommende forretningsplatform.

Gennem sparringssamtaler bliver dine fremtidige forretningsplaner synliggjort og herefter løfter vi opgaven til nye niveauer.

Vi mener at et tillidsvækkende samarbejde skaber de bedste resultater.

God og ærlig service er en selvfølge.

Vi lever af tilfredse kunder – og derfor er god service en selvfølge. Vi bestræber os altid på at yde god, ærlig og personlig service til vores kunder. Vi er ikke noget stort bureau, og derfor er du ikke “bare” endnu en kunde i rækken.

Vi svarer altid hurtigt på mails, telefon eller chat – og hvis du har en akut udfordring med din hjemmeside eller webshop, kan du også få fat i os både om aftenen og i weekender.

Vi holder hvad vi lover – og lover ikke mere end vi kan holde.

Vi holder til i Varde, men har kunder i hele landet.

Vi har kunder i hele landet – og besøger også gerne din virksomhed, uanset hvor du holder til. Tøv ikke med at give os et kald, hvis vi skal slå et smut forbi dit kontor.